*/ ?>
Profil kompanije

Uspješnost poslovanja malih i srednjih preduzeća u uslovima digitalne ekonomije u velikoj mjeri zavisi od softverskih sistema koji se koriste u poslovanju, kao i od obučenosti zaposlenih da koriste poslovni softver.

INNproduct je informatičko preduzeće osnovano 2011. godine. Tim kompanije čine iskusni i predani diplomirani inženjeri koji su godinama akumulirali svoje znanje, sa željom da ponude tržištu ozbiljnost, kvalitet i stručnost.

Kompanija INNproduct se bavi razvojem, izradom, implementacijom i održavanjem softverskog rješenja, kao i uslugom prilagođavanja postojećeg softvera prema specifičnim potrebama budućih klijenata. Prilikom izrade softvera kompanija koristi najnoviju tehnologiju i pridržava se standarda koji su postavljeni od strane svjetskih profesionalnih konzorcija iz oblasti informacionih tehnologija.

Pored izrade i implementacije softvera aktivnosti INNproduct - a su usmjerene i na:

Poslovi koji zahtijevaju posvećenost, preciznost i koji predstavljaju izazov donose nam sa sobom najveću motivaciju. Želja nam je da naši korisnici dobiju vrhunske proizvode i usluge, koji će im osigurati prednost nad konkurencijom, jer zaista ono što je nama najvažnije jeste sretan i zadovoljan kupac.

Vjera u uspjeh je pola uspjeha!

*/ ?>